Eier du en NEC telefonsentral – vi kan hjelpe deg!

Nortelecom har 20 års erfaring i å levere telefonsystemer for bedriftsmarkedet. Vi er eksperter på nye NEC telefon systemer, men leverer også endel utstyr til eldre telefonsentraler og systemer som er utgått fra markedet.

Nortelecom har solid kunnskap om telefonsystemer og utstyr i tillegg til nettverk og kommunikasjonsløsninger. Etter mange år i bransjen, sitter vi også med endel tilgjengelig utstyr og deler til NEC systemer som vi kan tilby kunder som har eldre systemer.

Så leter du etter en del eller trenger du utstyr til et gammelt utgått system, ta kontakt med oss så kan vi se om vi kan hjelpe deg med å løse det.

Vi kan levere enkelte apparater digital, analoge og trådløse apparater. Systemkort til alle NEC telefonsystemer. Sistnevnte kan benyttes ved feil på eksisterende kort og ved enkle oppgraderinger. Ta kontakt med oss, så kan vi kanskje hjelpe deg, det er verdt et forsøkt.

Vi har følgende type deler på vårt lager:

– NEC SV 8100 fra 2000-2015 – vi har mange tilgjengelige deler på lager er utgått.
– NEC Aspire fra 1995-2005 – vi har endel deler som er utgått fra leverandør.
– NEC Venus Ca 1990 – 2000. Få systemer i markedet. Noe deler. De er utgått fra leverandør.

Fyll ut kontaktskjema under så tar vi kontakt med deg.

sett inn skjema……….

Denne nettsiden bruker cookies for å bidra til en enkel surfe- og handleprosess. Fortsett å bruke siden som normalt dersom du godtar dette.