Få en enklere IT-hverdag med support- og driftsavtale

Vurderer du å sette bort hele eller deler av IT-driften ?
Vi skreddersyr din løsning

Bruk heller tiden der det er mest verdifullt for deg – nemlig kjernevirksomheten – med oss kan du sette bort hele eller deler av IT-driften. Ved å overlate IT-drift til oss, får din bedrift en enklere hverdag.

Vi tilbyr fleksible IT-løsninger og brukerstøtte etter behov. Sammen finner vi den løsningen som passer din bedrift. Vi kan tilby IT-drift i deres lokaler, i vårt datasenter eller i Microsoft Azure. Valget er deres!

Med høyt kvalifiserte og sertifiserte rådgivere har vi solid kompetanse til å kunne forstå din bedrifts IT-behov.

Ved å velge Nortelecom som IT-leverandør får din bedrift en robust og stabil IT-plattform, som er sikker og som også gir mulighet til utvidelser ettersom bedriften vokser. Vi legger forholdene til rette for en effektiv og enkel hverdag!

Våre IT-tjenester inkluderer:

  • Server- og klientdrift
  • Applikasjon og webhosting
  • Strategisk rådgivning og brukerstøtte
  • Salg av program- og maskinvare

Fleksibel respons- og servicetavtale:

  • Bemannet support mandag – fredag kl. 08:00-16:00
  • Overvåkning 24 timer i døgnet, 7 dager i uken med SLA avtale
  • Skreddersydde responstidsavtaler

Nortelecom tar IT-drift på alvor både lokalt og i skyen. Ved utvidelser, endringer eller om uhellet skulle inntreffe tar vi saken i sin helhet.

Med IT-driftsavtale fra Nortelecom har du kun ett kontaktpunkt å forholde deg til for å få service og hjelp. Vi kan være bindeleddet mellom bedriften og dine leverandører.

Et naturlig mål for oss er å  gi kundene våre en enkel, forutsigbar og effektiv hverdag.

Denne nettsiden bruker cookies for å bidra til en enkel surfe- og handleprosess. Fortsett å bruke siden som normalt dersom du godtar dette.